Εμφανιζόμενη ανάρτηση

"7χορδη Σπείρα"- Όσα θα θέλατε να ξέρετε.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ;   ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ . Μια διασκεδαστική και δημιουργική πρακτική ενσυνειδητότητας και ενσυναίσθησης.  Με θεραπευτική άσκηση...

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

"Παιδί"

   Από μήτρα γυναίκας γεννημένη η απόφαση... Ζωής. Το σπέρμα δοσμένο από κείνον που θέλει να δώσει... Αγάπη. Θέλει ή μπορεί; Γνωρίζει; 
   Κανείς. Κανείς δεν γνωρίζει από πριν. Μόνο νομίζει... πως ξέρει.
   Και η ζωή είναι δω! Σε μένα, σε σένα, αναμεσά μας και γύρω μας. Σ' εκείνα τα πλάσματα που ήρθαν εδώ για να μας διδάξουν. Πιότερο απ' όσο εμείς. Το ποιοι θα μπορούσαμε να 'μαστε αν το επιτρέπαμε. Πιότερο απ' όσο νομίζουμε.
   Κι ύστερα φως, κι έπειτα απόγνωση, και πάλι μια αχτίδα φερμένη απ' το τίποτα, ένα γέλιο μικρό, ένα χάδι ολόκληρο, ένα θαύμα... μεγάλο! Η ανάσταση. Αυτού που δεν ξέραμε καν πως υπάρχει. Πως ήτανε ήδη εδώ. Πριν από μένα, από σένα, από κείνα που ήρθαν και τ'άλλα που έρχονται. Μόνο νομίζαμε. 
   Και είναι αλήθεια ετούτη η απορία μας: Ανασταίνεται εκείνο που είναι αιώνιο; Ποτέ ...και αιώνια. 
Σαν αστραπή. Που κι αν δεν προλάβαμε πριν να τη δούμε, σίγουρα λίγο θα την ακούσαμε. Ήταν βροντή. Κι αν όχι κι αυτό, πάλι κάπου θα υπάρχει αποτύπωμα.  Ας ψάξουμε. Μην πούμε ότι δεν ήρθε. Ούτε ότι δεν έγινε.  Έγινε. Υπάρχει. Είναι κάπου εδώ. Δεν το νομίσαμε.

                                                                                                                                     Ευαγγελία Σ.
"ΔΥΝΑΤΗ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis